М’ясний пиріг – рецепт приготування

Щоб м’ясний пиріг вийшов не тільки смачним, але і святковим, варто поворожити над начинкою. Існує думка, що без належної освіти спекти справжній кулінарний шедевр практично неможливо. Ви дійсно так вважаєте? Ми впевнені, що кожна господиня може приготувати більше, ніж борщ і котлети.Особливо, якщо у неї під рукою докладний рецепт.

М’ясний пиріг, який пропонуємо ми, – приклад того, як готувати смачні страви, інгредієнти для яких вже є в холодильнику. М’ясний фарш можна пустити не тільки на котлети, яйця – не тільки на олів’є, листкове тісто – не обов’язково на солодку випічку.


Інгредієнти для рецепта


свинячий фарш – 650 г

яйце – 6 шт.

Листкове тісто – 1 шт.

моцарелла – 50 г

часник – 15 г

петрушка – 35 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Зваріть 4 яйця круто. Підготуйте фарш як на пельмені.

·  2. Тепер в підготовлений фарш додайте 1 сире яйце. Перемішайте все. Посоліть м’ясо і додайте перець за смаком. Дрібно порубати петрушку і наріжте часник. Ці інгредієнти надають фаршу особливий аромат. Ще раз все змішайте.

·  3. Розділіть весь сир на 9 скибочок.

·  4. Застелите дошку харчовим пергаментом. Викладіть зверху лист листкового тіста. Візьміть фарш і розподіліть по листу приблизно половину начинки.

·  5. Другим шаром будуть 5 скибочок моцарели. Третім – 4 зварених яйця. Чотирьом – ще 4 скибочки моцарели.

·  6. У вас залишився фарш. Сформуйте з нього невеликі коржі і закрийте ними начинку з сиру і яєць.Використовуйте звичайну ложку, щоб розподілити залишки свинячого фаршу.

·  7. Візьміть гострий ніж. Так як начинка знаходиться лише в центрі листа тесту, зробіть косі надрізи з боків. Сформуйте тісто у вигляді косички, скріплюючи краю тесту.

·  8. Збийте міксером 1 сире яйце. Змастіть такий яєчною масою сирої пиріг.

·  9. Виставте температуру духової шафи на 180 ° С. Надішліть пиріг з оригінальною начинкою в духовку на 30 хвилин.

·  10. Через зазначений час дістаньте пиріг з духовки і розріжте на шматочки.

Це той випадок, коли немає ніякого «першого млинця грудкою». Все виходить з першого разу. Щоб не возитися з листковим тістом, купіть готове або приготуйте своє запас, коли є вільний час. Це ситне блюдо виглядає приголомшливо! Особливо в розрізі. Якщо ось-ось завітають друзі, дістаньте готове тісто і викладіть начинку. Вони будуть благати про рецепт. Не скупіться і діліться!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.