М’ясний горіх в мультиварці — Рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
120 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 4
Мультиварка М’ясо

Буженина, шинка і ковбаси, які можна зустріти на прилавках магазинів та супермаркетів не дуже-то вселяють довіру, адже часто їх склад залишається загадкою для покупців. Недобросовісні виробники додають в м’ясні вироби консерванти, стабілізатори, підсилювачі смаку та інші речовини, які завдають шкоди нашому здоров’ю.

Ці продукти можна запросто замінити м’ясних горіхом власного виробництва. Для його приготування краще взятисвинячу шийку. Після приготування м’ясо буде соковитим і дуже ніжним!


Інгредієнти для рецепта


Свинина — 800 г

Часник — 2 зуб.

Паприка — 1 ч. л.

Часниковий порошок — 1 ч. л.

Суха аджика — 1 ч. л.

Сіль — 1 ч. л.


Як приготувати


·  1 Для початку м’ясо необхідно замаринувати. Для цього натріть свинячу шийку сіллю, перцем і розчавленим часником. Залиште м’ясо маринуватися мінімум на 1 годину, а краще на всю ніч.

·  2 Після того, як шийка добре промаринується, натріть її спеціями: паприкою, сухий аджикою, часниковим порошком або іншими приправами за смаком.

·  3 Потім візьміть сітчастий трубчастий бинт (його можна купити в аптеці), гарненько промийте його, щоб прибрати запах, і упакуйте в бинт свинячу шийку. Зав’яжіть бинт з одного боку, потім утрамбуйте м’ясо і зав’яжіть бинт з іншого боку. Так горіх вийде щільним, і його можна буде легко нарізати.

·  4 М’ясо в бинте покладіть в рукав для запікання. Для страховки можна покласти ще в один пакет, щоб вода не просочилася.

·  5 Покладіть м’ясо в каструлю і залийте окропом, щоб вода повністю покрила.

·  6 Увімкніть мультиварку на режим «Гасіння» і залиште приблизно на 1,5–2 години. Якщо у вашої мультиварки максимальний час 1 годину, після закінчення часу включіть її ще на 30-60 хвилин.

·  7 Дістаньте м’ясо з мультиварки і охолодіть його, не знімаючи плівку і бинт.

·  8 Після цього відправте м’ясо в холодильник приблизно на 8 годин, попередньо звільнивши його від плівки і бинта.

·  9 Якщо ж мультиварки у вас немає, м’ясний горіх можна приготувати в каструлі. Тільки після закипання води не забудьте поставити вогонь на мінімум. Вода не повинна кипіти, тоді м’ясо просто буде нудитися в ній. У разі приготування в каструлі часу вам знадобиться на 30-60 хвилин більше.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.