М’ясний фарш з соусом марінара — Рецепт приготування

м'ясний фарш з соусом марінара рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
145 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
М’ясо

Якщо ви коли-небудь додавали маринару в свої страви, напевно запам’ятали її пікантний смак. А все тому, що цейіталійський соус готується не тільки з помідорів, але і з часнику, цибулі і пряних трав. Вони-то і надають йому особливу нотку.

Існують різні варіації цього соусу, наприклад з каперсами, оливками та іншими добавками. Ми пропонуємо вам приготувати його з м’ясним фаршем. Соус маринара робиться дуже просто. Хіба не диво?


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш — 400 г

Томатна паста — 450 г

Вода — 170 мл

Помідор — 350 г

Часник — 6 зуб.

Оливкова олія — 2 ст. л.

Цукор — 2 ст. л.

Орегано — 2 ч. л.

Цибуля — 1 шт.

Часниковий порошок — 1 ч. л.

Базилік — 50 г

Чорний перець (горошком) — по смаку

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 Розігрійте рослинну олію в глибокій сковороді. Обсмажте часник і дрібно нарізану цибулю протягом 2-3 хвилин.

·  2 Додайте фарш. Готуйте його близько 5 хвилин. М’ясо повинно придбати апетитний коричневий колір.

·  3 Влийте томатну пасту, пюре, зроблене з помідорів, додайте цукор, орегано, часниковий порошок, сіль, перець і базилік. Добре перемішайте. Додайте воду.

·  4 Готуйте соус на повільному вогні 2 години, періодично перемішуючи.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.