М’ясні рулетики — Рецепт приготування

м'ясні рулетики рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Закуски М’ясо

М’ясні рулетики з овочевою начинкою — національна страва української кухні. Називають їх завиванцями або кручениками і подають до святкового столу.

Готуються крученики відносно недовго. Рулетики виходять смачними і ароматними за рахунок начинки, в якій при смаженні зберігається м’ясний сік. «Зі Смаком» пропонує також начинити це блюдо грибами, яйцем і сиром, але залишаємо вам право пофантазувати: експериментуйте з наповненням рулетів, а про результати пишіть в коментарях!


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 700 г

Печериці – 500 г

Яйце – 2 шт.

Твердий сир – 150 г

Вершки – 1 скл.

Вода – 1,5 скл.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Відварені круто курячі яйця крупно наріжте. Сир натріть на тертці.

·  2 Наріжте великими кубиками цибулю. Печериці добре очистіть і промийте, дайте воді стекти, крупно поріжте гриби.

·  3 Налийте в сковороду олію, додайте цибулю і обсмажте його на середньому вогні до золотистого кольору. Потім викладіть гриби. Сік, який вони пустять, повинен випарується — це сигнал про те, що пора знімати начинку з вогню.

·  4 Змішайте гриби, яйця і сир, посоліть і поперчіть. Начинка готова.

·  5 Свинину наріжте на шматки товщиною 0,5 см, добре відбийте, посоліть.

·  6 На кожен шматочок м’яса викладіть приблизно 2 ст. л. начинки і скрутіть рулет.

·  7 Закріпіть краю кручеників зубочистками або обмотайте рулетики ниткою, обсмажте з усіх боків.

·  8 Викладіть рулетики у форму для запікання, залийте водою і вершками.

·  9 Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте в неї страву на 30 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.