М’ясні рулети з начинкою – рецепт приготування

Ніде правди діти, для багатьох з нас день без м’яса – неповноцінний. Звичайно, можна насититися іншими корисними продуктами, але все ж, завжди залишається відчуття, що хочеться чогось ще … У вас теж таке бувало? Що ж, поспішаємо привітати вас, ви – відданий фанат м’ясних страв.

Якщо це правда, то вам точно відомий не один десяток рецептів з м’ясом в якості одного з основних інгредієнтів. Але м’ясні рулетики з грибами і чорносливом – далеко не саме звичайне блюдо. Уже після першого шматочка вам не захочеться ділитися цим м’ясом з іншими. Приготуйте, і ви зрозумієте чому.


Інгредієнти для рецепта


яловичина – 800 г

Цибуля – 200 г

Пшеничне борошно – 1 ст. л.

Білі гриби – 160 г

чорнослив – 100 г

Вершкове масло – 20 г

вода – 150-200 мл

Лавровий лист – 1 шт.

Соняшникова олія – 20 мл

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

перець духмяний – за смаком

аніс – за смаком

Мускатний горіх – 1 трісок.

коріандр – 1 трісок.


Як приготувати


·  1. Тонко наріжте яловичину слайсами, як на відбивні. Шматочки повинні бути широкими, але не дуже товстими.

·  2. Накрийте кожен шматочок харчовою плівкою і відбийте з обох сторін. Головне завдання – не порвати м’ясо.

·  3. Так як шматки вийдуть досить великими, просто розріжте кожен на 2 частини. Посоліть і поперчіть все шматочки з обох сторін.

·  4. Накрийте м’ясо харчовою плівкою і відставте в сторону.

·  5. Наріжте цибулю дрібними кубиками. Розігрійте на сковорідці трохи олії і відправте нарізаний овоч присмажуватися.

·  6. Наріжте гриби кубиками і відправте смажитися до цибулі. Обсмажуйте до легкого золотистого кольору. Готову начинку перекладіть в миску.

·  7. Дрібно наріжте чорнослив і висипте в миску з грибною начинкою. Перемішайте інгредієнти і посоліть їх. Відставте в сторону остигати.

·  8. Підготуйте форму для запікання. Краще вибирати довгасту, а не круглу.

·  9. Коли начинка охолоне, почніть формувати рулетики. Візьміть шматочок м’яса, викладіть на нього трохи начинки, скрутіть рулетиком і викладіть у форму швом вниз. Сформуйте таким чином все рулетики.

·  10. Розігрійте духовку до 200 ° С і відправте м’ясо запікатися на 10-15 хвилин. За цей час м’ясо пустить сік і стиснеться, тому рулетики не розгорнуті.

·  11. Тепер приготуйте соус. Розтопіть на сковорідці вершкове масло і додайте до нього борошно.Обсмажте борошно до легкого коричневого кольору у вершковому маслі, постійно її помішуючи.

·  12. Додайте до борошна воду і зменшіть вогонь.

·  13. Тепер додайте лавровий лист, аніс, коріандр, трохи мускатного горіха, запашний перець. Посоліть соус і перемішайте.

·  14. Дістаньте м’ясо з духовки і злийте сік з форми в соус. Доведіть соус до смаку. Якщо потрібно, додайте сіль і перець.

·  15. Залийте готовим соусом гарячі рулетики. Відправте їх в духовку протушкувати при температурі 180 ° С протягом 15-20 хвилин.

Якщо ви вибираєте печериці для начинки, обсмажте їх на окремій сковорідці, так як в процесі смаження вони пускають багато соку. Ви також можете вибрати будь-які спеції в процесі приготування соусу.Якщо замість яловичини ви купуєте свинину, тушкуйте її довше. Готові рулетики можна полити соусом, який залишився в формі, а також посипати зеленню. Ви точно не готували так раніше. Пробуйте і діліться рецептом з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.