М’ясні оладки — Рецепт приготування

м'ясні оладки рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
М’ясо

Кефірні оладки далеко не завжди повинні бути солодкими. Приготуйте їх, додавши кабачок або м’ясо, і з класичного сніданку це блюдо перетвориться в апетитний обід.

Рецепт м’ясних оладок нагоді на випадок, якщо залишилося небагато котлетного фаршу або кефіру (навіть позавчорашнього). Коли такі коржі смажаться, встояти неможливо: вони настільки ароматні, що хочеться з’їсти зараз же! Тому домашніх краще під час готування відправити на прогулянку.


Інгредієнти для рецепта


Кефір – 0,5 л

Яйце – 1 шт.

Пшеничне борошно – 1 скл.

Цукор – 1 ч. л.

Сіль – по смаку

Сода – 1 трісок.

Свинячий фарш – 250 г

Соняшникова олія – 4 ст. л.

Цибуля – 1 шт.


Як приготувати


·  1 Змішайте кефір і яйце. Частинами всипте просіяне борошно, потім сіль, цукор, соду і перемішайте з допомогою блендера.

·  2 Фарш трохи посоліть (не забувайте, що сіль є і в тесті), додайте подрібнену цибулю.

·  3 З’єднайте тісто і фарш, добре перемішайте.

·  4 Розігрійте олію на сковороді, обсмажте оладки з двох боків до готовності.

·  5 Готові оладки викладайте на серветку, вона вбере зайвий жир.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.