М’ясні кульки з начинкою – рецепт приготування

Хоча ці апетитні м’ясні міні-рулети краще готувати на грилі, ми нагріли духовку … Просто не дочекалися гарної погоди.

До тепла далеко, а так хочеться знову відчути вибуховий смак цих соковитих бомб. Приготувавши їх хоча б раз, ви зрозумієте чому.


Інгредієнти для рецепта


свинячий фарш – 2 кг

бекон – 200 г

Твердий сир – 150 г

печериці – 200 г

Цибуля – 1 шт.

Болгарський перець – 1 шт.


Як приготувати


·  1. Підготовлений фарш розділіть на 6 частин, скачайте кожен в кулю. Зробіть в середині отвір за допомогою склянки або банки з пивом.

·  2. Закріпіть фарш смужками сала або бекону.

·  3. Дістаньте банку, а отримані ємності з фаршу відправте в холодильник.

·  4. Лук, гриби, болгарський перець підрум’яньте на грилі (можете вибрати і іншу начинку, наприклад, картопля, куряче філе, м’який сир, яйця). У домашніх умовах для цієї мети підійде сковорода.

·  5. Наповніть м’ясні кульки начинкою, присипте тертим сиром.

·  6. 6. Надішліть блюдо на гриль до готовності або в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.

М’ясні кульки набувають небувалу соковитість завдяки бекону і овочевий начинці. З’їдаються вони дуже швидко, тому варто заздалегідь запастися інгредієнтами, щоб вистачило на всю компанію. Перешліть цей рецепт своїм друзям – нагадайте, що скоро настане час вилазок на природу!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.