М’ясна корона – рецепт приготування

Любителям пряних медових ребер ми присвячуємо наступний святковий рецепт. Ошатна м’ясна корона – саме ту страву, якого чекають м’ясоїди від доброї господині. Спочатку воно радує око оригінальною подачею, а потім і пікантний смак.

На маринування і запікання ребер йде чимало часу, але довге очікування окупається з лишком! М’ясо виходить м’яким, відстає від кістки, а який у нього аромат…


Інгредієнти для рецепта


свинячі ребра – 3,5 кг

Яблучний сік – 200 мл

мед – 60 г

Винний оцет – 60 мл

Лимонний сік – 30 мл

Мускатний горіх – 1 ч. л.

коріандр – 1 ч. л.

Картопля – 2 шт.

печериці – 150 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

часник – 1 шт.

Соняшникова олія – 2-3 ст. л.


Як приготувати


·1 Змішайте яблучний сік, винний оцет, рідкий мед і сік лимона. Додайте мускатний горіх, коріандр, чорний перець і сіль.

·2 Очистіть часник і наріжте кожен зубчик пластинами. Ребра вимийте і висушіть, видаліть зайвий жир, оголити верхню частину кісток, зрізавши трохи м’яса.

·3 Зробіть в м’ясної м’якоті надрізи, нашпигуйте її часником. У шприц з голкою наберіть трохи маринаду з п. 1 і точково введіть його в м’якоть.

·4 Помістіть ребра в миску і залийте маринадом, відправте в холодильник на добу.

·5 Очистіть картопля, крупно наріжте разом з печерицями. Обсмажте на олії до появи золотистої скоринки. Не забудьте додати сіль і перець.

·6 М’ясну корону поставте на деко, застелене пергаментом. Щоб ребра тримали форму, обв’яжіть їх мотузкою. Оголені частини кістки оберніть фольгою. Запікайте при 200 градусах протягом 2 годин.

·7 Дістаньте корону і наповніть її начинкою з картоплі з грибами. Поверніть в духовку ще на 20 хвилин.

М’ясна корона готова! З урочистим видом її можна виносити до столу і ловити захоплені погляди домочадців і гостей. Завершальним штрихом до страви стане грамотно підібраний соус – ткемалі або бурякова аджика.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.