М’які відбивні – рецепт приготування

М’які, соковиті, пишні – саме такими представляються ідеальні відбивні. Зіпсувати таке просте частування просто неможливо або все ж у вас завжди щось не виходить? То вони недостатньо пишні, то злегка підгорілі, то кляр пристав до сковороди, і відбивні виходять «бідними» і обдертими. Забудьте про дрібні неприємності такого формату. Ось що потрібно зробити, щоб відбивні вийшли відмінними.

М’ясо, приготоване за цим рецептом, настільки ніжне, що впоратися з відбивною під силу навіть дитині. Забудьте про жорсткому м’ясі, яке не піддається навіть гострого ножа. Ось що варто зробити кожної господині.


Інгредієнти для рецепта


Свинина – 600-700 г

молоко – 200 мл

яйце – 1 шт.

сіль – 1 ч. л.

цукор – 1 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 1 ч. л.

Пшеничне борошно – 100 г

Соняшникова олія – 50 мл


Як приготувати


·1 Наріжте свинину шматочками.

·2 Окремо змішайте спеції. Натріть сумішшю м’ясо.

·3 Перекладіть все м’ясо в глибоку ємність. Залийте його молоком. Відставте в сторону на 3 години.

·4 Візьміть м’ясо, обваляйте кожен шматочок у борошні.

·5 Збийте яйце. Умочіть в ньому м’ясо. Надішліть смажитися на соняшниковій олії.

Трюк з молоком відомий небагатьом. Саме завдяки цьому звичні відбивні набувають нового досконалий смак і вигляд. Ви можете приготувати їх як для звичайної вечері, так і на святковий стіл. Не сумнівайтеся. Змініть свого звичного рецепту і насолоджуйтеся результатом. Обов’язково надішліть посилання декільком друзям. Тоді і їх відбивні будуть смачніше.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.