Люля-кебаб в беконі — рецепт приготування

Дорогі читачі, ми хочемо поділитися з вами рецептом дивовижного страви, поширеного на Кавказі, в Середній Азії і Туреччини. Воно користується величезною популярністю у любителів м’яса в усьому світі.

Люля-кебаб — це відмінний вибір як для відпочинку на природі, так і для ситного домашньої вечері. А цей оригінальний рецепт порадує вас і всю вашу родину.


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш — 600 г

яйце — 1 шт.

сіль — за смаком

Цибуля — 3 шт.

бекон — 200 г

вода — 200 мл

Сало — 250 г

коріандр — 2 ч. л.

Чорний перець (мелений) — 0,5 ч. л.


Як приготувати


·  1. Пропустіть яловичину з салом через м’ясорубку.

·  2. У фарш додайте сіль, приправи і яйце. Можете за бажанням також використовувати зиру, сухий базилік і червоний перець. Гарненько все перемішайте.

·  3. Лук наріжте дрібними кубиками і додайте в фарш. Ретельно його вимісити.

·  4. Змочіть руки у воді і сформуйте люля-кебаб. Вставте в нього шпажку і рівномірно розподіліть фарш.

·  5. Тонкими скибочками наріжте сирокопчений бекон і загорніть в нього люля-кебаб.

·  6. Застеліть деко пергаментом і акуратно викладіть шпажки.

·  7. Надішліть люля-кебаб в розігріту до 190 градусів духовку. Запікайте блюдо протягом 30 хвилин.

Вуаля, соковитий люля-кебаб в беконі готовий! Рекомендуємо подавати страву з дивовижним азербайджанським гранатовим соусом наршараб. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.