Лосось, запечений в духовці — Рецепт приготування

лосось, запечений в духовці рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
45 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Риба

Існує багато способів, за допомогою яких можна приготувати рибу. Одним з найбільш цікавих є мало відомий господиням метод запікання при низькій температурі. Завдяки йому їжа виходить більш ароматною і соковитою, а також неймовірно ніжною і рівномірно пропеченою. Хоча таке приготування може зайняти деякий час…

Але, якщо ви хочете приготувати філе лосося, горбуші, тріски, смугастого окуня, вам знадобиться всього лише 15 хвилин. А все тому, що тканини і структура цієї риби є дуже ніжними. Візьміть на замітку цей рецепт, і ви більше ніколи не будете готувати рибу іншим способом!


Інгредієнти для рецепта


Лосось – 250 г

Оливкова олія – 1 ст. л.

Сіль – по смаку

Чебрець – по смаку

Зелена цибуля – по смаку


Як приготувати


·  1 Розігрійте духовку до 135 градусів. Змастіть форму для випічки, застелену фольгою, половиною оливкової олії.Промийте рибу під струменем проточної води та підсушіть її паперовими рушниками.

·  2 Викладіть філе риби шкірою вниз. Верхню частину натріть залишилися оливковою олією. Посипте невеликою кількістю солі. Викладіть зверху за бажанням половину гілочок чебрецю, а іншу частину покладіть під рибу.

·  3 Запікайте протягом 15-25 хвилин. Риба буде готова, коли дерев’яна шпажка буде у неї легко входити. Нічого страшного, якщо верхня частина риби має трохи сируватий вигляд. Це результат запікання при низькій температурі.Всередині риба буде повністю пропеченою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.