Лоранський пиріг з куркою — Рецепт приготування

лоранський пиріг з куркою рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
80 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Випічка Курка

Лоранський пиріг кіш — відкритий пиріг з рубленого тесту з заливкою з яєць, вершків та сиру. Французька кухня знає толк у випічці, і цей пиріг — тому доказ. Розсипчаста основа і ніжна, поживна начинка — ось вона ідеальна вечеря!

Лоранський пиріг — ще один спосіб зробити корисну брокколі смачною, але, якщо ви категорично не сприймаєте цей овоч, можете виключити його чи замінити на звичайну білокачанну капусту.

 

Інгредієнти для рецепта

 

Вершкове масло – 50 г

Яйце – 3 шт.

Вода – 3 ст. л.

Пшеничне борошно – 200 г

Сіль – по смаку

Куряче філе – 300 г

Печериці – 400 г

Броколі – 200 г

Цибуля – 100 г

Вершки – 200 мл

Твердий сир – 120 р

Мускатний горіх – 1 ч. л.

Соняшникова олія – 3 ст. л.

 

Як приготувати

 

·  1 Дрібно порубаєте холодне вершкове масло, додайте 2 яйця, перемішайте.

·  2 Додайте воду, борошно і сіль, замісити тісто. Оберніть кулю в плівку і відправте в холодильник на пів години.

·  3 У цей час підготуйте начинку. Відварити куряче філе. Якщо броколі в замороженому вигляді, повністю розморозьте овоч. Гриби і цибулю наріжте середніми шматочками.

·  4 На рослинному маслі обсмажте спочатку цибулю, потім додайте гриби, через 5 хвилин філе і смажте протягом 10 хвилин. Потім додайте брокколі. Через 10 хвилин начинка готова.

·  5 Змішайте вершки, 1 яйце, тертий сир, мускатний горіх, посоліть. Це буде ваша заливка.

·  6 Дістаньте тісто з холодильника, розкачайте і викладіть у форму діаметром 27 см, сформуйте бортики.

·  7 Викладіть на тісто начинку, залити вершковою сумішшю.

·  8 Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте пиріг протягом 40 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.