Листкове бездріжджове тісто — Рецепт приготування

листкове бездріжджове тісто рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
25 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Випічка Заготовки

Листкове дріжджове або бездріжджове тісто використовується у випічці дуже часто: з його допомогою можна побалувати себе смачними круасанами або ситним м’ясним пирогом. Таке тісто щодо замішується швидко, а потім так само недовго випікається. В результаті у вас виходять хрусткі, рум’яні і м’які вироби.

Класичний рецепт приготування листкового тіста передбачає довге, поетапну лід, витримку в холоді і так далі. На щастя, у нас знайшовся спосіб, з яким його можна зробити всього за 10 хвилин. Гідне поповнення вашої кулінарної книги!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 500 г

Маргарин – 200 г

Яєчний жовток – 1 шт.

Кефір – 100 мл

Сіль – 1 трісок.


Як приготувати


·  1 Додайте в борошно розм’якшений маргарин (вершкове масло), розітріть руками в крихту, посоліть.

·  2 Влийте кефір і жовток, замісіть тісто. Можете використовувати тісто відразу, але краще відправити його в холодильник на 10-15 хвилин, загорнувши в харчову плівку.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.