Лінивий холодець – рецепт приготування

Процес приготування холодцю досить довгий і трудомісткий, та й купувати м’ясо для нього буває не хочеться. У такому випадку вас обов’язково виручить рецепт ледачого холодцю, який «З Смаком»підготував сьогодні.

З мінімальної кількості інгредієнтів у вас вийде приблизно кілограм холодцю, що робить це блюдо ще й дуже бюджетним. А для його приготування вам знадобиться тільки куряче стегно і трохи овочів.


Інгредієнти для рецепта


куряче стегно – 1 шт.

желатин – 20 г

морква – 1 шт.

Цибуля – 0,5 шт.

Чорний перець (горошком) – за смаком

Лавровий лист – за смаком

сіль – за смаком

часник – 4-5 зуб.


Як приготувати


·  1. Куряче стегно помістіть в каструлю, залийте приблизно літром води і доведіть до кипіння.

·  2. В цей час підготуйте овочі: наріжте великими шматками цибулю і моркву, а 2-3 зубчики часнику розрізати навпіл.

·  3. Зніміть піну, коли закипить м’ясо, і покладіть в воду овочі і спеції. Накрийте каструлю кришкою і варіть м’ясо на повільному вогні приблизно півтори години.

·  4. Желатин насипте в півсклянки холодної води і залиште його розбухати.

·  5. Коли м’ясо доварити, дістаньте його, остудіть. З стегна приберіть кістки і розділіть м’ясо на волокна.

·  6. Бульйон процідіть і вилийте назад в каструлю разом з замоченим желатином. Після поставте на вогонь і нагрівайте до розчинення желатину. Посоліть бульйон. Додайте 2 зубчики пропущеного через прес часнику.

·  7. М’ясо розкладіть по тарілках і залийте бульйоном. Остудіть, а після помістіть в холодильник до застигання.

Смак цієї ледачої закуски з курки нічим не поступається смаку справжнього холодцю, а готується вона в рази простіше і швидше. Беріть на озброєння це блюдо і діліться рецептами від «З Смаком» зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.