Лінива ачма – рецепт приготування

Ачма – знаменита на весь світ грузинська випічка, яка миттєво підкорює будь-якого, хто її покуштує.Класична технологія приготування цієї страви досить трудомістка: тісто вимагає ретельного замісу і тонкого розкочування. Але давайте згадаємо про лаваші!

З використанням лаваша приготування ачми істотно спрощується, а смак при цьому залишається таким же чудовим. Отже, грузинський пиріг з вірменського лаваша – це щось нове. Але для кулінарії не існує кордонів!


Інгредієнти для рецепта


лаваш – 3 шт.

кефір – 500 мл

сир сулугуні – 200 г

яйце – 2 шт.

Вершкове масло – 50 г

петрушка – 1 Пуч.

кріп – 1 Пуч.

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Форму для випічки змастіть розм’якшеним вершковим маслом і викладіть в неї 1 лист лаваша так, щоб краї звисали.

·  2. Сир натріть. Кефір змішайте з яйцями, трохи підсолити і поперчити суміш. Зелень подрібніть.Частина дієти суміші додайте до сиру, розмішайте.

·  3. Викладіть на лаваш чверть сиру і зелені, накрийте половинкою другого листа лаваша (краю першого лаваша продовжують звисати). Повторіть черговість шарів, останнім повинен лягти лаваш.Звисають краю першого лаваша подверніте.

·  4. Залийте пиріг яєчно-кефірної сумішшю, посипте залишками зелені і випікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Продукти прості, активної участі з вашого боку знадобиться рівно на 15 хвилин, а решту роботи зробить духовка. Можна пригощати рідних цієї вкусняшки, коли немає можливості возитися з тестом.Поділіться рецептом з друзями, вони оцінять!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.