Лимонне печиво з вівсянкою — рецепт приготування

Печиво з’явилося на наших столах одночасно з хлібом. Спочатку без цукру і тільки з пшеничного борошна, зате подивіться, наскільки різноманітний асортимент печива тепер! Рисове, вівсяне, кукурудзяне, пісочне, бісквітне, пористе, з горішками і без. І це, звичайно, далеко не все.

Однак «З Смаком» пропонує вам особливо цікаве об’єднання рецептів. Якщо ви небайдужі до лимонному печінкою, а й вівсяне печиво викликає у вас захоплення, цей варіант якраз для вас! Просте, але дуже оригінальне об’єднання здивує вас.


Інгредієнти для рецепта


лимон — 1 шт.

Пшеничне борошно — 100 г

Вівсяні пластівці — 100 г

яйце — 2 шт.

кефір — 200 мл

розпушувач — за смаком

Стевія — за смаком


Як приготувати


·  1. Подрібніть вівсянку або візьміть відразу мелену.

·  2. Пропустіть лимон разом з цедрою через м’ясорубку або подрібніть його в блендері.

·  3. Змішайте мелену вівсянку з пшеничним борошном, розпушувачем і стевією.

·  4. Додайте в суміш кефір, лимон і яйця, після чого ретельно вимішують до утворення маси однорідної консистенції.

·  5. Викладайте по ложці суміші на деко, застелене пергаментним папером, надаючи печінкою потрібну форму.

·  6. Випікайте 15-20 хвилин при температурі 180 градусів до тих пір, поки печиво не зарум’яниться.

Легке, з насиченим смаком печиво без цукру майже не вимагає від вас зусиль у приготуванні, але обов’язково порадує результатом. Його краса полягає в мінімумі інгредієнтів. Це корисне печивосподобається шанувальникам випічки для здоров’я. Ніколи не зайвим буде спробувати щось новеньке!Збережи цей рецепт для близьких і друзів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.