Легкий м’ясний суп з фрикадельками

Приготуйте легкий м’ясний суп з фрикадельками. Головною перевагою цього м’ясного супу є швидкість приготування.

Нам буде потрібно:

– триста грам будь-якого готового фаршу,
– три картоплини,
– одна маленька цибулина,
– морква,
– лавровий лист,
– сіль,
– перець,
– одна жменю вермішелі.

Приготування супу з фрикадельками:

У каструлі доводимо до кипіння півтора літра води. Додамо в киплячу воду заздалегідь нарізану кубиками картоплю і варимо приблизно хвилин 10. Цибулю і моркву попередньо обсмажуємо до м’якості на рослинному маслі найкраще взяти масло без запаху. І додаємо їх в каструлю до картоплі. Варимо при слабкому кипінні п’ять хвилин. З фаршу скачуємо щільні кульки однакового розміру. Далі опускаємо фрикадельки по черзі в киплячий овочевий суп. Суп солимо і перчимо. Вогонь зменшуємо і варимо при слабкому кипінні ще п’ятнадцять хвилин. Додаємо лавровий лист за хвилин 5 до готовності супу.

Готовий суп з фрикадельками прибираємо з плити, висипаємо в нього вермішель і даємо постояти хвилин 10. Подавати суп можна з дрібно нарізаною зеленню. Приємного вам апетиту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.