Легке печиво — рецепт приготування

У розпал сезону кабачків потрібно ловити момент! Редакція «З Смаком» пропонує своїм читачам величезна кількість перших і других страв, закусок і десертів з кабачків. І саме останньому хотілося б приділити особливу увагу.

Готували ви коли-небудь кабачкове печиво? Скоріш за все ні. І дуже навіть дарма. Воно виходить дуже смачним. Багато з тих, хто пробує таку випічку, не можу вгадати основний інгредієнт. Навіть дізнавшись про кабачках, більшість відмовляється вірити. Якщо ви не проти поекспериментувати, пропонуємо вам перевірити цей рецепт кабачкової печива.


Інгредієнти для рецепта


Вершкове масло — 130 г

цукор — 140 г

Ванільний цукор — 10 г

кабачок — 400 г

сметана — 30 г

лимонна цедра — 3 ст. л.

Какао-порошок — 1 ст. л.

Пшеничне борошно — 300 г

сода — 0,5 ч. л.

сіль — 1 трісок.


Як приготувати


·  1. Розтопити вершкове масло. Додайте в нього цукор, ванільний цукор, какао і лимонну цедру.Гарненько все перемішайте.

·  2. Додайте сметану (20% — ї жирності) і дрібку солі в загальну масу. Перемішайте.

·  3. Натріть кабачки на дрібній тертці. Відставте їх в сторону на 10 хвилин.

·  4. Відіжміть кабачки і додайте їх до решти інгредієнтів. Перемішайте.

·  5. Додайте борошно і соду. Тісто здасться вам рідким. Так і є. Але не варто додавати ще борошна.

·  6. Розігрійте духовку до 150 ° С.

·  7. Візьміть деко і застеліть його пергаментним папером.

·  8. За допомогою ложки викладіть печиво, формуючи краю.

·  9. Надішліть печиво в духовку на 50 хвилин.

Отже, якщо у вас вдома є кілька кабачків, і ви не знаєте, що приготувати на десерт, спечіть печиво. Щоб пробувати щось смачне кожен день, необов’язково купувати дорогі продукти. Іноді, як доводить даний рецепт, досить використовувати цілком звичайні інгредієнти. Це випічка, заради якої варто заморозити кабачки на зиму. Збережіть рецепт в закладках і експериментуйте!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.