Ледачий «Наполеон» — Рецепт приготування

ледачий «наполеон» рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
15 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Вегетаріанські  Десерти Торти

Багато хто з нас любить торт «Наполеон», але навіть не здогадуються, звідки взялася ця назва. Вся справа в тому, що його появу пов’язують з відзначенням 100-річчя вигнання Наполеона Бонапарта з Росії. До цієї значущої дати було придумано чимало страв, і одним з них був торт у формі трикутника, який повинен був символізувати капелюх полководця.

У наші дні «Наполеон» придбав іншу форму, але назва, як бачите, збереглося. «Зі Смаком» пропонує вам приготувати лінивий варіант торта «Наполеон», рецепт якого наведений нижче.


Інгредієнти для рецепта


Листкове печиво «Вушка» – 800 г

Молоко – 1 л

Яйце – 4 шт.

Вершкове масло – 150 г

Цукор – 0,5 скл.

Пшеничне борошно – 6 ст. л.

Ванільний цукор – по смаку


Як приготувати


·  1 З’єднайте яйця, цукор і борошно. Додайте ванільний цукор, перемішайте і додайте в суміш молоко.

·  2 Поставте масу на повільний вогонь і варіть її, постійно помішуючи, поки крем не загусне.

·  3 Коли крем трохи охолоне, додайте масло і перемішайте до отримання однорідної маси.

·  4 Тепер можна зібрати торт. По одному вмочайте печива в крем і кладіть їх на блюдо одне за іншим, шар за шаром.У вас повинно вийти близько 5-6 шарів печива.

·  5 Після того як ви викладете все печиво, змастіть верх і краю торта залишилися кремом і посипати крихтами від печива.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.