Ледачі вареники з картоплею – рецепт приготування

У кожній кулінарній книзі знайдеться пара-трійка рецептів страв з відвареного, обсмаженого або запеченої картоплі; рецептів, де картопля чимось начиняють або де цей овоч сам грає роль начинки. На основі цих записів можна скласти тижневе меню, де в кожному прийомі їжі буде знаменитий коренеплід.

Якщо ви ще не знайомі з ледачими варениками з картоплі, саме час спробувати щось новеньке.Готують їх із спеціально приготованого картопляного пюре, але якщо у вас залишилося трохи вчорашнього, сміливо додавайте його в тісто.


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 4 шт.

Пшеничне борошно – 200 г

сіль – 1 ч. л.

Соняшникова олія – 5 ст. л.

Цибуля – 1 шт.

печериці – 150 г

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Відваріть картоплю в мундирі, потім очистите його і пюріруйте, додавши сіль, перець і 3 ст. л.соняшникової олії.

·  2. Поступово додайте борошно (кількість може бути різна, залежно від сорту борошна і клейковини в ній). Замісити круте тісто.

·  3. Розділіть тісто на 3-4 ковбаски. Наріжте кожну кільцями товщиною близько 3 см, злегка натисніть на кожен шматочок пальцем.

·  4. Викладіть вареники в киплячу підсолену воду, постійно помішуйте. Варити їх слід близько 10 хвилин. Як тільки вареники спливуть, дістаньте їх з води шумівкою.

·  5. Розігрійте на сковороді масло, що залишилося, викладіть спочатку нарізаний дрібними кубиками цибулю, потім нарізані гриби. Обсмажуйте до золотистого кольору, не накриваючи кришкою.

·  6. Подавайте вареники, полив ароматної грибний заправкою.

Любителям першої зелені радимо приготувати схоже блюдо – ньокки з черемшею: виходить вельми незвично! А улюблені рецепти не забудьте зберегти в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.