Ледачі вареники з гарбузом – рецепт приготування

Величезний розмір гарбуза – зовсім не привід ламати голову над тим, що ж з неї можна приготувати. У «Зі Смаком» знайдеться багато дивовижних рецептів, які будуть до душі всім вашим домашнім.

Сьогодні ми розповімо, як приготувати мягчайші і яскраві ліниві вареники з гарбузової м’якоттю. Адже саме блідий колір часом відштовхує їдців від цього смачного страви! Наші варенички відмінно тримають форму, не розварюються і пахнуть просто божественно. Діти будуть в захваті від маленьких сонечок на тарілці.


Інгредієнти для рецепта


гарбуз – 250 г

Сир – 250 г

Пшеничне борошно – 0,5 скл.

манка – 0,5 скл.

цукор – 2-3 ст. л.

яйце – 1 шт.

сіль – 1 трісок.


Як приготувати


·1 З гарбуза зніміть шкірку, наріжте кубиками середнього розміру і відваріть до м’якості.

·2 Гарбуз пюріруйте, а сир перетріть через сито або гарненько розімніть вилкою.

·3 Яйце збийте з цукром до повного розчинення кристалів.

·4 Змішайте збите яйце, сіль, гарбуз і сир. Потім невеликими порціями введіть борошно і манку.

·5 Замісити тісто і відправте його в холодильник на 15-20 хвилин. Потім сформуйте з тіста кілька ковбасок і наріжте їх на порційні шматочки.

·6 Кожен шматочок обваляйте в борошні, потім відправте вареники в окріп. Варіть вироби на середньому вогні протягом 1-2 хвилин.

Подавайте ліниві вареники зі сметаною, прикрасивши варенням, свіжими або замороженими ягодами. Ваші близькі напевно захочуть приготувати таку смакоту, не забудьте поділитися з ними рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.