Ледачі пельмені – рецепт приготування

Безсумнівно, домашні пельмені – нереально смачна їжа. Але їх приготування часто перетворюється в цілу епопею і займає дуже багато часу. Звичайно ж, можна піти в магазин і прикупити пельменів, але їх склад і якість мало у кого викликають довіру.

Тому «З Смаком» підготував для вас рецепт-компроміс – ледачі пельмені. Готувати їх набагато легше і швидше, ніж звичайні, а за смаковими якостями ледачі їм ніяк не поступаються!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 400 г

вода – 200 мл

яйце – 2 шт.

Соняшникова олія – 1 ст. л.

яловичина – 300 г

Свинина – 500 г

Цибуля – 3 шт.

морква – 1 шт.

часник – 3 зуб.

цукор – 1 ч. л.

зелень – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

вершки – 100 мл


Як приготувати


·  1. Замісити тісто з борошна, 100 мл води, яєць, соняшникової олії і солі. Потім накрийте його плівкою і дайте постояти близько години.

·  2. Змішайте яловичий і свинячий фарш, додайте 2 подрібнені цибулини, посоліть і поперчіть.

·  3. На столі розкачайте тісто і розподіліть по ньому фарш. Скрутіть тісто рулетом.

·  4. Наріжте рулет шматочками, шириною близько 5 сантиметрів. Защипайте зовнішній край тесту.

·  5. Після приготуйте овочевий соус. Для цього подрібніть цибулину, обсмажте її на сковороді в соняшниковій олії. Потім додайте терту моркву і тушкуйте хвилин 5 на повільному вогні. Додайте подрібнений часник, посоліть, всипте цукор і спеції, доведіть масу до кипіння і вимкніть вогонь.

·  6. Отримані трояндочки викладіть в сковороду на овочеву подушку. Влийте вершки і решту 100 мл води. Посоліть за смаком.

·  7. Гасіть вироби під кришкою протягом 30-40 хвилин. Подавайте ледачі пельмені, посипавши зеленню.

Утриматися і не приготувати це фантастично смачна страва просто неможливо. Це дуже ситно, повірте.Порятунок голодних шлунків ваших друзів … Швидше діліться з ними рецептом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.