Ледачі голубці з фаршем і рисом — рецепт приготування

Уявіть, що вас попросили скласти список з 10 улюблених страв. Поруч з екзотичними поєднаннями, які ви пробуєте раз на рік, завжди будуть традиційні страви. І яким би продуктам або заправкам ви не віддавали перевагу, є кілька страв, які будуть в будь-якому списку. Картопля у всіляких виконаннях, ароматний борщ, вершковий суп, фрикадельки, котлети і голубці. Саме про останніх і піде сьогодні мова.

Через брак часу, бажання і сил ми намагаємося вибрати меню простіше. Не хочеться проводити половину вихідного або весь вечір після роботи біля плити, відварювати рис, змішувати його з фаршем, розпарювати капусту і загортати голубці. Все насолоджуються приголомшливим смаком, але нікому не в радість тривалий процес приготування. Для цього і існує рецепт ледачих голубців. Якщо в холодильнику є всі необхідні інгредієнти для традиційних голубців, приготуйте їх по-новому.


Інгредієнти для рецепта


Капуста білокачанна — 1 кг

свинячий фарш — 500 г

Мал — 180 г

морква — 1 шт.

Цибуля — 1 шт.

Болгарський перець — 1 шт.

зелень — 1 Пуч.

Томатний сік — 800 мл

сметана — 3 ст. л.

Соняшникова олія — 3 ст. л.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком


Як приготувати


·  1. Промийте рис. Щоб під час приготування він не злипнувся в єдину грудку, перетріть його в воді руками. Відваріть крупу до напівготовності. Зазвичай на це йде близько 10 хвилин.

·  2. Візьміть молоду капусту. Очистіть її від верхнього листя. Наріжте, а після пересипте з дошки в глибоку ємність. Додайте сіль. Пам’ятайте підсолений овоч руками. Так він стане набагато м’якше.

·  3. Очистіть моркву і цибулю. Морква потрібно нарізати тонкими кружечками, а цибулю — дрібними кубиками.

·  4. Розігрійте олію на сковороді. Висипати цибулю на сковороду і обсмажуйте, поки він не стане прозорим. А після додайте моркву і протушкувати овочі під кришкою. Коли вони готові, пересипте морква і цибуля в ємність з капустою.

·  5. Наріжте солодкий перець кубиком. Порубати зелень. Надішліть ці інгредієнти до інших овочів.Гарненько все змішайте.

·  6. Пересипьте фарш в окрему ємність. Змішайте його з напівготових рисом. Посоліть і поперчіть за смаком. А щоб все спеції розподілилися рівномірно, ще раз все змішайте.

·  7. Візьміть прямокутну форму з високими краями. Змастіть її невеликою кількістю рослинного масла. Викладіть у форму половину підготовленої овочевої суміші. Рівномірно розподіліть її по дну.Другим шаром буде весь фарш, змішаний з рисом. Третій шар — знову овочі.

·  8. Приготуйте соус для ледачих голубців. Змішайте в глибокій ємності томатний сік зі сметаною.Збийте інгредієнти так, щоб грудочок не залишилося. Залийте соусом блюдо у формі. Накрийте форму фольгою.

·  9. Виставте температуру духовки на 200 ° С. Надішліть блюдо запікатися на 40 хвилин. Зніміть фольгу і залиште страву в духовці ще на 10 хвилин.

Ледачі голубці — паличка-виручалочка для багатьох господинь. Якщо ви приділите пошуку рецепту в інтернеті хвилин 15, то зможете знайти десятки «ледачих» варіантів. Це лише один з них, але, напевно, самий оригінальний. Подайте голубці так, як ніколи раніше. І ніхто не зможе дорікнути вас, адже це так смачно! Порадьте друзям більше не витрачати багато часу на приготування голубців. Підкажіть, як приготувати вечерю швидше.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.