Ледачі чебуреки — рецепт приготування

Будь-яке блюдо складається з продуктів і часу, витраченого на підготовку. Іноді другого в запасі настільки мало, що його не вистачає на що-небудь складне, тому з’являються спрощені рецепти: ліниві голубці, ледачі пиріжки і ледачі чебуреки.

Домашні чебуреки можуть зайняти у вас багато часу через приготування тіста. Від нього залежить те, чи будуть чебуреки ароматними і соковитими або жорсткими і прісними. «З Смаком» пропонує вам приготувати чебуреки з лаваша. Ця страва не тільки заощадить час, але і сподобається всім домашнім.


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш — 500 г

лаваш — 3 шт.

яйце — 1 шт.

сіль — 5 г

Цибуля — 2 шт.

Соняшникова олія — 200 мл

Чорний перець (мелений) — 5 г

вода — 150 мл


Як приготувати


·  1. Наріжте цибулю і поділіть лаваш на квадрати.

·  2. Перемішайте фарш, воду, цибулю, сіль і перець, а яйце збийте в мисці.

·  3. Викладайте начинку на половину шматка лаваша, залишаючи по краях по два сантиметри.Складіть квадрат по діагоналі, а краю змастіть яйцем і притисніть один до одного.

·  4. Обсмажуйте чебуреки в олії до золотічтой скоринки. Готові трикутники з м’ясом викладайте на паперову серветку, щоб видалити зайве масло.

Наш рецепт чебуреків з м’ясом сильно відрізняється від традиційного татарського рецепта, але смак від цього не стає менш чудовим. Такі чебуреки роблять не тільки з м’ясом, а й іншими начинками: яйцем, картоплею, сиром, цибулею і грибами. Вибирайте будь-яку начинку і починайте експериментувати. Поділіться нашим рецептом з іншими!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.