Ледачі біляші — Рецепт приготування

ледачі біляші рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Закуски М’ясо

Біляші — смажені пиріжки з прісного або дріжджового тіста з начинкою з фаршу або дрібно нарізаного м’яса з отвором вгорі. Блюдо дуже люблять у Росії та інших країнах пострадянського простору, хоча походження у нього башкирська і татарська.

Класичні біляші готуються досить довго, але «Зі Смаком» підготував для вас рецепт для ледачих. Це блюдо готується набагато швидше і простіше класичних біляшів, а за смаком їм зовсім не поступається.


Інгредієнти для рецепта


Кефір — 2 скл.

Сода — 0,5 ч. л.

Пшеничне борошно — 2 скл.

Петрушка — по смаку

Свинячий фарш — 300 г

Цибуля — 1 шт.

Часник — 1 зуб.

Зелена цибуля — по смаку

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Цукор — 0,5 ч. л.


Як приготувати


·  1 Спочатку підігрійте кефір приблизно до 30 градусів. Додайте в нього соду і ретельно розмішайте. Всипте сіль, цукор і знову перемішайте масу, після чого дайте їй постояти кілька хвилин.

·  2 Поступово введіть в рідку масу борошно, постійно помішуючи тісто. Воно повинно бути однорідним і нагадувати по густоті домашню сметану.

·  3 Тепер необхідно приготувати начинку. Для цього змішайте фарш, подрібнену цибулю, роздавлений часник, сіль, перець і подрібнену зелень.

·  4 Налийте на сковороду олію шаром приблизно 1 см, розігрійте його.

·  5 Тепер дуже швидко викладайте на сковороду тісто з допомогою ложки і зверху покладіть трохи фаршу, а на фарш знову тісто, при цьому при накритті фаршу тестом повинні залишатися невеликі отвори.

·  6 Обсмажуйте біляші з кожної сторони до золотисто-коричневого кольору і подавайте до столу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.