«Ледача шуба» — Рецепт приготування

«ледача шуба» рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
70 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Вегетаріанські Закуски Салати

Оселедець під шубою є однією з центральних страв на святкових застіллях, особливо новорічних. Як кажуть, без неї нікуди. Але якщо до свят далеко, а поласувати хочеться, можете приготувати більш простий, але не менш оригінальний варіант «шуби».

Готується це всіма улюблене блюдо із звичайних інгредієнтів. Таким можна балувати себе і свою сім’ю частіше. Візьміть цю закуску на замітку!

 

Інгредієнти для рецепта

 

Яйце – 6 шт.

Буряк – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Оселедець – 100 г

Морква – 0,5 шт.

Майонез – по смаку

Зелень – по смаку

 

Як приготувати

 

·  1 Відваріть яйця, буряк і моркву.

·  2 Остудіть яйця і розріжте їх навпіл. Вийміть жовтки. Розімніть їх виделкою.

·  3 Очистіть підготовлені овочі і натріть їх на крупній тертці. Наріжте дрібно цибулю.

·  4 В мисці жовтки з’єднайте з цибулею, морквою і буряком. Додайте майонез і перемішайте.

·  5 Наріжте оселедець шматочками, видаліть кісточки.

·  6 Начиніть білки овочевий масою. Зверху покладіть шматочки оселедця. Прикрасьте зеленню.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.