Лечо на зиму — Рецепт приготування

лечо на зиму рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
50 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Веганські Вегетаріанські Заготовки Закуски Овочі

Кожна господиня намагається запастися як можна великою кількістю смачних заготовок на зиму. Адже так приємно холодним ввечері відкрити баночку з ароматними літніми овочами: відразу згадуються спекотні деньки і на душі стає тепліше.

З чим асоціюється у вас запах болгарського перцю? Напевно з жарким липнем або серпнем. Так давайте збережемо це аромат до зими за допомогою рецепта лечо з болгарського перцю в томатному пюре. Солодкий, хрумкий, просто чудовий овоч! До смаженій картоплі більше нічого і не знадобиться.

Кілька уточнень до рецептом: оцет беріть 9%-ний, чорного перцю можете покласти більше — не 8, а 10 горошин.Інгредієнти розраховані на 4-5 літрових банок в залежності від соковитості помідорів.


Інгредієнти для рецепта


Помідор – 3 кг

Цукор – 1,5 скл.

Соняшникова олія – 1 скл.

Чорний перець (горошком) – 8 шт.

Сіль – 2 ст. л.

Лавровий лист – 3 шт.

Оцет – 2 ст. л.

Болгарський перець – 3 кг


Як приготувати


·  1 Помідори пропустіть через м’ясорубку, додайте сіль, цукор, горошини чорного перцю, лавровий лист, олію і оцет.Поставте на середній вогонь і варіть, помішуючи, протягом 30 хвилин.

·  2 Болгарський перець очистіть від серцевини, наріжте крупною соломкою. Відправте до томатного пюре і варіть ще 10 хвилин.

·  3 Розподіліть лечо по стерилізованим банкам і закатайте. Банки переверніть і укутайте.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.