Лечо без оцту — рецепт приготування

Ця закуска з перцю відома всьому світу, причому стала такою, коли рецепт вийшов за межі рідної країни — Угорщини. Перець в томаті, який через століття залишив за собою короткий і звучну назву «лечо», спочатку вважався повноцінним другим блюдом. Зараз його знають і як гарнір, і як заготовку, і як легку закуску.

У самій Угорщині рецепт змінився настільки, що в блюдо тепер нерідко додають м’ясо (наприклад, ковбаси), а в Росії це кращий спосіб зберегти перці на зиму.

Даний рецепт не вимагає додавання в нього масла або оцту — продукт виняткову корисність! Редакція «З Смаком» пропонує вам приготувати просте лечо.


Інгредієнти для рецепта


Болгарський перець — 15 шт.

Томатний сік — 2 л

помідор — 3 шт.

гвоздика — 3 шт.

цукор — 2 ст. л.

кріп — за смаком

петрушка — за смаком

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

базилік — за смаком

коріандр — за смаком


Як приготувати


·  1. Подрібніть перці зручним для вас способом (шматочками, смужками, кружечками), поріжте помідори.

·  2. Поставте томатний соус на вогонь, доведіть до кипіння. Додайте гвоздику, сіль, цукор, перець, коріандр, базилік і зелень, варіть кілька хвилин.

·  3. Додайте перець і помідори, доведіть суміш до кипіння і варіть 5 хвилин після. Готово!

Цей рецепт лечо набагато простіше і швидше, ніж звичайно. Перці можна подавати як свіжого гарніру, а можна розподілити по банках, стерилізувати (30 хвилин в киплячій воді і закриття) і зберігати тривалий час (нітрохи не гірше лечо з оцтом і олією). Спеції, як правило, додають за смаком. Все залежить від того, любите ви кисло-солодкий лечо або гостро-солоний. Збережіть цей рецепт і поділіться з нами власним досвідом приготування угорської страви!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.