Лазанья з кабачків — Рецепт приготування

лазанья з кабачків рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Курка

Лазанья — класичне блюдо італійської кухні. Це листкова запіканка їх аркушів тесту, які чергуються з овочами, сиром і двома видами соусів: бешамель і болоньєзе. Останній, нагадаємо, містить м’ясний фарш, а значить страва виходить дуже ситним і поживним.

Часто кулінари відходять від звичного складу і, натхненні класикою, створюють схожі страви, оригінальні і дуже смачні. Яскравий приклад — кабачкова лазанья. Правильніше буде назвати цю смакоту звичайної запіканкою, але спосіб приготування і склад дуже нагадують італійський делікатес.


Інгредієнти для рецепта


Кабачок — 3 шт.

Куряче філе — 500 г

Яйце — 1 шт.

Твердий сир — 300 г

Сметана — 2 ст. л.

Пшеничне борошно — 3 ст. л.

Молоко — 300 мл

Часник — 2 зуб.

Цибуля — 1 шт.

Мускатний горіх — 1 трісок.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Відваріть філе до готовності, наріжте маленькими кубиками.

·  2 Кабачки вимийте, наріжте пластинами, обсмажте кожну з двох сторін до легкої золотистої скоринки.

·  3 Дрібно наріжте цибулю, часник і відправте на сковороду з розігрітим маслом. Після обжарювання додайте борошно, сіль, мускатний горіх і перець, перемішайте, влийте молоко.

·  4 Коли суміш загусне, додайте половину тертого сиру.

·  5 В окремому посуді змішайте яйце, залишився сир і сметану.

·  6 У форму для запікання викладіть шар кабачків, потім молочний соус, курячу грудку, потім знову кабачки і яєчно-сметанную заливку. Відправте блюдо в духовку, розігріту до 180 градусів на 40 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.