Лазанья з фаршем — Рецепт приготування

лазанья з фаршем рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
80 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 6
М’ясо

Лазанья — це традиційне блюдо італійської кухні, особливо популярне в місті Болонья. Слово «лазанья» було запозичене з грецької мови. Спочатку воно означало котел для приготування їжі, тепер так називають дуже смачне блюдо.

Практично кожна італійка знає кілька рецептів цього макаронного виробу. Ми ж пропонуємо вам класичний і багато разів випробуваний рецепт. Приготуйте, не пошкодуєте!


Інгредієнти для рецепта


Молоко – 750 мл

Яловичий фарш – 600 г

Соус болоньєзе – 600 г

Твердий сир – 500 г

Вершкове масло – 60 г

Листи для лазаньї – 10 шт.

Пшеничне борошно – 2,5 ст. л.

Соняшникова олія – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1 Готуємо бешамель. Покладіть в глибоку сковороду вершкове масло і влийте 1 ст. л. соняшникової. Розігрійте масло. Поступово додайте борошно і добре розмішуйте.

·  2 Влийте молоко. Зменшіть вогонь і варіть, помішуючи. У соусу повинна вийти така консистенція, як у нежирної сметани.

·  3 На окремій сковороді нагрійте залишився соняшникову олію. Покладіть м’ясний фарш.

·  4 Смажте фарш до напівготовності. Додайте соус болоньєзе, сіль і перець.

·  5 Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть форму вершковим маслом. Налийте в неї трохи соусу бешамель, щоб покрилося дно.

·  6 Викладайте по черзі: лист лазаньї, на нього фарш, зверху — тертий сир. Кожен шар поливайте соусом бешамель.

·  7 Зверху знову покладіть лист лазаньї і повторіть процедуру.

·  8 Останній шар полийте соусом бешамель і посипте сиром. Дайте страві постояти 10 хвилин і трохи просочитися.Поставте лазанью в духовку на півгодини.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.