Лаваш з яйцем і цибулею – рецепт приготування

Закуска з тонкого лаваша – настільки чудове блюдо, що подавати його можна в будь-який час дня: на сніданок, обід або вечерю.

Сьогодні ми пропонуємо зробити весняне частування з лаваша, додавши начинку з першої зелені і яєць.Часто господині готують таким чином дуже смачні пиріжки, єдиний мінус яких – довгий заміс тесту. Ми виключили його з ланцюжка приготування, адже у нас знайшовся відповідний лист тонкого лаваша.


Інгредієнти для рецепта


лаваш – 100 г

Зелена цибуля – 150 г

яйце – 4 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Соняшникова олія – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Відваріть круто 3 яйця, потім натріть їх на крупній тертці. Змішайте з нарізаною зеленою цибулею.Посоліть і поперчіть начинку.

·  2. Лаваш розрізати на рівні прямокутники. Викладіть в кожен столову ложку начинки і поверніть так, як завертаєте начинку в млинець.

·  3. Умочіть кожен конвертик у збите яйце. У кляр можна додати улюблені приправи, наприклад куркуму, паприку, суміш перців, орегано.

·  4. Обсмажте конвертики з двох сторін на сковороді з рослинним маслом до рум’яної скоринки.

·  5. Готово! Подавайте ледачі пиріжки зі сметаною і свіжими овочами.

Хрусткі пиріжки з лаваша виділяють такий аромат, що хочеться з’їсти їх ще гарячими. Розкажіть про це блюдо своїм друзям, нехай і вони спробують!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.