Тип:
Другі страви
Час:
20 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Закуски
Знайома ситуація, коли на сніданок встигаєте випити лише чашку кави з-за поспіху? Тоді сміливо беріть на озброєння рецепт тонкого лавашу, начинений сиром. Спосіб приготування дуже простий: вам знадобиться всього 3 інгредієнта. З них вийде неймовірно швидка і смачна закуска, яку можна подати і до сніданку, і до чаювання, та ще й на природу захопити.
Тонкі коржі можете приготувати заздалегідь або придбати в найближчому магазині. Сир вибирайте не дуже жирний, краще якщо це буде класичний «Російський», а в ідеальному варіанті — «Петроменталь». Цілком доречно додати в начинку улюблені спеції, зелень або щось з м’яса.
Інгредієнти для рецепта
Лаваш – 2 шт.
Твердий сир – 250 г
Яйце – 2 шт.
Соняшникова олія – 2 ст. л.
Як приготувати
· 1 Наріжте лаваш на смужки шириною близько 10 см.
· 2 Сир наріжте брусками, оберніть кожен в смужку лаваша у два оберти.
· 3 Умочіть кожен виріб у збиті яйця і обсмажте з двох сторін на олії до рум’яної скоринки.