Лаваш з начинкою в духовці — рецепт приготування

Якщо ви прийшли на ринок без підготовленого заздалегідь списку з необхідними продуктами, а в голові все ще немає меню на вечір, сміливо біжіть в хлібний за тонким лавашем.

Справа тільки за начинкою. Вміст холодильника і трохи фантазії підкажуть вам, як приготувати смачну закуску, а «З Смаком» дасть декілька порад, як зробити з лаваша апетитний рулет з рум’яною скоринкою.


Інгредієнти для рецепта


лаваш — 4 шт.

Болгарський перець — 1 шт.

помідор — 1 шт.

шинка — 350 г

Твердий сир — 150 г

яйце — 1 шт.

майонез — за смаком

кріп — за смаком


Як приготувати


·  1. Шинку наріжте брусками, сир натріть на крупній тертці, болгарський перець і помідор наріжте невеликими кубиками, кріп подрібніть.

·  2. Змішайте всі підготовлені інгредієнти — начинка готова. Кожен лист лаваша змастіть майонезом, викладіть начинку і скрутіть рулетом.

·  3. Деко змастіть маслом або застеліть пергаментом, викладіть рулети з лаваша. Змастіть вироби яйцем, накрийте деко листом фольги і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Чудова закуска на швидку руку або швидкий перекус — не проблема, якщо у вас є кілька листів лаваша, які можна легко приготувати вдома на нашу рецептом. Сподіваємося, що така ідея припала вам до душі і ви поділитеся нею з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.