Лаваш з крабовими паличками – рецепт приготування

Якщо у вас є лист тонкого лаваша, вважайте, що відмінна закуска вже на вашому столі! Залишається підібрати підходящу начинку і приділити приготування страви максимум півгодини.

Сьогодні «З Смаком» хоче поділитися простеньким рецептом закуски з лаваша і крабових паличок. До святкового столу можна подати таке блюдо з більш вишуканими продуктами – крабовим м’ясом і вершковим сиром.


Інгредієнти для рецепта


лаваш – 1 шт.

Крабові палички – 100 г

Плавлений сир – 2 шт.

кріп – за смаком

яйце – 1 шт.

Пшеничне борошно – 1 ст. л.

часник – 1 шт.

Соняшникова олія – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Лист лаваша розміром приблизно 70 х 55 см розріжте на 4 прямокутника.

·  2. Сирок натріть на крупній тертці, додайте пропущений через прес часник і добре перемішайте.Кріп наріжте якомога дрібніше, крабові палички натріть на тертці.

·  3. Лист лаваша змастіть сирком, присипте спочатку кропом, потім крабовими паличками, викладіть зверху другий лист лаваша, повторіть начинку, потім третій лист, знову начинка, і накрийте четвертим.

·  4. Розріжте вийшов пласт на 4-6 частин.

·  5. Збийте яйця з борошном, посоліть суміш. Кожен шматочок лаваша умочіть в кляр, потім обсмажте з двох сторін до появи золотистої скоринки.

Апетитні грінки з лаваша оцінять зайняті господині за відмінний смак і легкість в приготуванні. Цей рецепт варто внести в список страв на швидку руку і поділитися ним з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.