Лангет під соусом – рецепт приготування

Незважаючи на заморське назву цієї страви, готується воно дуже просто, так само як звичайні відбивні.Але є пара нюансів в процесі смаження м’яса, які і роблять лангет особливим.

Тонкі довгасті смужки з яловичої або телячої вирізки спочатку відбивають, а потім обсмажують в паніровці, подають під винним соусом. Важливо дотримуватися час приготування, інакше ризикуєте пересушити м’ясо, або навпаки – залишити сирим.


Інгредієнти для рецепта


телятина – 500 г

Пшеничне борошно – 2 ст. л.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Червоне вино – 100 мл

Вершкове масло – 20 г

чебрець – 10 г


Як приготувати


·  1. М’ясо необхідно нарізати поперек волокон товщиною не більше 1,5 см, потім злегка відбити з обох сторін, щоб надати м’якість.

·  2. У борошно додайте сіль і перець, перемішайте.

·  3. Кожен шматочок м’яса обваляйте в борошні, потім відправте на розігріту з олією сковороду.

·  4. Обсмажте м’ясо на сильному вогні по 3 хвилини з двох сторін, потім складіть на тарілку, хай полежить.

·  5. Зменшіть вогонь до середнього, в сковороду влийте вино, додайте чебрець. Трави можна брати не подрібнені, а цілі гілочки.

·  6. Коли соус загусне додайте вершкове масло. Ще гарячим соусом полийте м’ясо – готово!

Приготувавши лангет під соусом одного разу, ви забудете, що таке відбивні і стейки, адже в цій страві поєднуються найкращі смакові якості і того, і іншого. Якщо рецепт вам сподобався, не забудьте зберегти його в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.