Квасоля з ковбасок — рецепт приготування

Незалежно від сорту і кольору квасоля вважається дуже цінним продуктом: в ній міститься необхідний нашому організму рослинний білок, а також цілий набір вітамінів і мінералів.

Незважаючи на те, що дієтологи рекомендують вживати бобові не менше трьох разів на тиждень, багато хто не включають квасоля в свій раціон через тривалість приготування або специфічного смаку. «З Смаком» бере на себе відповідальність за виправлення цієї ситуації! Сьогодні ми приготуємо страву з квасолі, якому немає рівних і яке припаде до смаку всім без винятку, — квасоля, тушкована з овочами і копченими ковбасками.


Інгредієнти для рецепта


квасоля — 300 г

Цибуля — 1 шт.

морква — 1 шт.

консервовані помідори — 240 г

мисливські сосиски — 4 шт.

Соняшникова олія — 20 мл

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

паприка — за смаком

Лавровий лист — за смаком


Як приготувати


·  1. Квасоля замочіть в холодній воді і залиште на 6-8 годин. Потім промийте і залийте водою у співвідношенні 1: 3. Поставте каструлю на вогонь і варіть на середньому вогні до готовності, приблизно годину.

·  2. Лук наріжте дрібними кубиками, моркву кружечками, ковбаски невеликими шматочками.Консервовані томати очистіть від шкірки, подрібніть.

·  3. Розігрійте в сковороді олію, викладіть цибулю, обсмажте його до прозорості. Потім додайте моркву і ковбаски. Через 3 хвилини, коли ковбаски підрум’яняться, додайте томати, сіль, спеції і добре перемішайте.

·  4. Злийте з квасолі воду, відправте боби на сковорідку. Накрийте блюдо кришкою і тушкуйте протягом 15 хвилин на повільному вогні. Готово!

Квасоля дуже любить свіжу петрушку, тому, вибираючи прикрасу для страви, зупиніть свій вибір саме на цій зелені. Виходить апетитно, ароматно і просто чудово! Цей рецепт варто того, щоб ви зберегли його в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.