Квашені огірки на зиму — Рецепт приготування

квашені огірки на зиму рецепт приготування

Тип: Закуски
Час: 210 хвилин
Складність: Легко
Порцій: 6
Категорія: Заготовки, Закуски, Овочі

Хрусткі, квашені по цьому рецепту огірки виходять ще й яскравими, з насиченим зеленим кольором. Ви будете приємно здивовані, коли перегляните список необхідних інгредієнтів і не знайдете там оцет. Ось у цьому і криється секрет апетитного кольору.

Такі огірки закривають пластиковими кришками, попередньо обдавши їх окропом, і зберігають у холоді. Рецепт розрахований на одну трилітрову банку. В неї можна помістити від 15 до 20 середніх огірків, все залежить від їх розміру, а корнішонів і до 100.

Чудовий смак, пружна текстура і… незвичайний апетитний розсіл — це все про наші огірочки.

Інгредієнти для рецепта

  • Огірки – 2 кг
  • Парасольки кропу – 2 шт.
  • Листя смородини – 5 шт.
  • Листя вишні – 4 шт.
  • Перець чилі – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Корінь хрону – 30 г
  • Чорний перець (горошком) – 10 шт.
  • Сіль – 75 г
  • Горілка – 50 мл
  • Вода – 1,5 л

Як приготувати

·  1) Огірки добре помийте і обшпарте окропом. Потім залийте їх холодною водою і залиште на 3 години.

·  2) Банку застеліть листям смородини і вишні, додайте стручки червоного перцю, корінь хрону. Укладіть огірки в банку, перекладаючи їх парасольками кропу, часточками часнику і горошинами перцю.

·  3) В холодну воду додайте сіль, добре розмішайте і залийте нею огірки. Додайте горілку і щільно закрийте банку пластиковою кришкою.

Квашені огірки на зиму — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.