Кутаби з зеленню — Рецепт приготування

кутаби з зеленню рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
90 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські Випічка

Кутаб — національне азербайджанське блюдо, яке представляє собою пиріжок у формі півмісяця. Тісто використовують прісне, а будь-яку начинку. Це може бути м’ясо, зелень, гарбуз, сир, цибулю і навіть зерна граната!

Нижче наведено рецепт приготування кутабів з зеленню. Це блюдо, на відміну від пиріжків з м’ясом, чудово підійде для літнього столу, особливо для відпочинку на природі або дачних посиденьок. Кутаби чудово поєднуються з кисломолочними продуктами.


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 400 г

Вода – 1 скл.

Вершкове масло – 1 ст. л.

Кінза – 1 пуч.

Шпинат – 1 пуч.

Тархун – 1 пуч.

Щавель – 1 пуч.

Цибуля – 1 шт.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Замісіть тісто з борошна, солі і холодної води. Воно повинно вийти досить крутим. Дайте тісту постояти хвилин 20-30.

·  2 Поки тісто відпочиває, можна приготувати начинку. Для цього промийте зелень і позбавтеся від жорстких стебел.

·  3 Подрібніть зелень. Наріжте тонкими півкільцями цибулю і обсмажте його на повільному вогні зі столовою ложкою вершкового масла до прозорості. Коли цибуля охолоне, змішайте його з зеленню.

·  4 Коли тісто відпочине, розділіть його на кілька рівних частин і розкачайте тонкі кружки діаметром 12-15 див.

·  5 Викладіть начинку на половину кружка, посоліть і поперчіть, після чого скріпіть кінці кутаба. Обсмажуйте вироби на сухій розпеченій сковороді по 2 хвилини з кожного боку.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.