Кускус з куркою – рецепт приготування

Кускус – рідкісний гість на наших прилавках, причому дуже даремно! Виявивши пачку на полиці супермаркету, запасіться цієї смачної крупою, тим більше що у нас знайшовся обладнаний рецепт кускусу з курячою грудкою.

Страва розрахована на цінителів кисло-солодких страв з м’ясом. У нашому рецепті смак курочки підкреслюють персики і сливи. Відчуваєте східний мотив? Це неперевершено!


Інгредієнти для рецепта


Куряча грудка – 2 шт.

коріандр – 1 ст. л.

Соняшникова олія – 4 ст. л.

кускус – 1 ст. л.

консервовані персики – 1 шт.

консервовані сливи – 1-2 шт.

Вершкове масло – 1 ст. л.

вода – 1,5 скл.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Зніміть з грудок шкірочку і обсмажте її, використавши половину соняшникової олії. Потім остудіть курячу шкіру і дрібно наріжте.

·2 Філе наріжте великими кубиками, посоліть, поперчіть, присипте меленим коріандром і обсмажте до появи золотистої скоринки на тій же сковороді.

·3 Воду доведіть до кипіння, посоліть і влийте решту соняшникову олію. Всипте кускус, перемішайте і накрийте кришкою. Зніміть каструлю з вогню і дайте крупі настоятися, набрякнути.

·4 Консервований персик і сливу наріжте шматочками і злегка обсмажте на вершковому маслі.

·5 На широку тарілку викладіть кускус, потім куряче філе, шкірку, персик і сливу. Прикрасьте блюдо дрібно нарізаною зеленню.

Готувати кускус – суцільне задоволення! Необов’язково подавати смачний гарнір з м’ясом, адже у нас припасений відмінний рецепт Кукуси з овочами. Дуже радимо спробувати обидва рецепта, а щоб не втратити їх, збережіть сторінку в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.