Курячий рулет з грибами — рецепт приготування

Скільки різноманітних страв можна приготувати з курячого філе! Бефстроганов, запіканка, котлети, філе в клярі або сирі, жюльєн, тефтелі, шніцель. Так можна цілу книгу рецептів написати! Але якщо хочеться чогось дійсно оригінального, приготуйте курячий рулет з грибами. Пряний, соковитий, ніжний. Він набагато корисніше звичайної ковбаси, і, звичайно ж, набагато смачніше.

Як один з варіантів домашньої ковбаси, варений курячий рулет з грибами можна просто нарізати і зробити бутерброди. А ще ви можете підсмажити шматочки і подати з будь-яким гарніром на свій розсуд. Особисто мені подобається цей тандем з курячого філе і свіжих грибів. Я намагаюся нарізати гриби великими шматочками, щоб вони не «розчинилися» в м’ясі, і смак залишався яскравим.Спробуйте і ви.


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе — 700-800 г

печериці — 150-200 г

вершки — 150-170 г

яєчні білки — 3 шт.

желатин — 20 г

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

Червоний перець мелений — 0,5 ч. л.

коріандр — 1 ч. л.

Мускатний горіх — 0,5 ч. л.

часник — 4 зуб.


Як приготувати


·  1. Встановіть на м’ясорубці велику решітку. Пропустіть через неї куряче філе.

·  2. Наріжте свіжі гриби невеликими кубиками. Додайте печериці до фаршу.

·  3. Обов’язково додайте перець і сіль, а після змішайте все. Потім досипьте всі спеції.

·  4. У масу з фаршу і грибів додайте сирі білки. Гарненько вимісіть фарш, щоб білки з’єдналися з ним.Долийте вершки і всипте сухий желатин в ту ж масу. Знову все змішайте. Подрібніть зубчики часнику і додайте у фарш.

·  5. Складіть пергаментний папір, яку ви використовуєте для випікання, в 2 шари. Змочіть її водою. З готового фаршу сформуйте рулетики. Щільно оберніть їх папером і скрутіть кінці. Щоб вони не розкрутилися, перев’яжіть їх шпагатом або спеціальної кулінарної ниткою.

·  6. Візьміть велику каструлю, відправте в неї рулетики, а після просто залийте їх водою. Поставте ємність на вогонь. Після того, як рідина в ємності закипить, зменшіть вогонь і варіть рулетики протягом 60 хвилин. Зніміть ємність з вогню, вийміть рулетики і остудіть їх. Після чого їх потрібно відправити в холодильник на 5-7 годин.

·  7. Через зазначений час просто зніміть пергамент і наріжте закуску.

Такий рулет може стати як доповненням до звичайних страв, так і прекрасної святкової закускою. Наша редакція радить вам приготувати відразу подвійну порцію. Не турбуйтеся, що вийде дуже багато. Сім’я і гості розберуть все в лічені хвилини. А щоб друзям вдалося повторити таке вдома, поділіться з ними рецептом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.