Курячий рулет в пляшці — Рецепт приготування

курячий рулет в пляшці рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Закуски Курка

У списку святкових страв завжди присутній м’ясна нарізка. На широкій тарілці красуються тонко нарізані шматочки шинки, ковбаси та апетитне сало гарячої засолювання. Що може бути краще такої закуски?

Пропонуємо доповнити святкову нарізку одним вельми цікавою стравою домашнього приготування — курячим рулетом в пляшці. Він сподобається любителям зельца або холодцю не тільки смаком, але і апетитним виглядом.Доповнити його можна всім, що доведеться за смаком, наприклад зеленим горошком, кукурудзою, улюбленими спеціями.


Інгредієнти для рецепта


Курка – 1 шт.

Волоські горіхи – 100 г

Желатин – 30 г

Вода – 450 мл

Часник – 2 зуб.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Каррі – по смаку


Як приготувати


·  1 Обробити курку та надішліть шматочки на сковороду без масла. Влийте 250 мл води і тушкуйте м’ясо на повільному вогні протягом 10 хвилин, потім додайте сіль і спеції, продовжуйте тушкувати під закритою кришкою ще 25 хвилин.

·  2 У цей час залийте желатин залишилася гарячою водою (але не киплячою) і дайте йому повністю розчинитися.

·  3 Дістаньте курку і відокремте м’ясо від кістки. Змішайте його з бульйоном, в якому тушкувалися шматочки і желатином, додайте дрібно нарізані волоські горіхи і часник. Дайте трохи охолонути.

·  4 У пластикової пляшки зріжте верх, залийте отриману суміш і відправте в холодильник до застигання.

·  5 Акуратно розріжте пляшку з боку за допомогою гострого канцелярського ножа і дістаньте готовий рулет.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.