Курячий бульйон — Рецепт приготування

курячий бульйон рецепт приготування

Тип:
Перші страви
Час:
200 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Курка Супи

Багато хто з нас сприймають курячий бульйон скоріше не як страву, а саме як ліки. Причому лікують їм буквально все: від застуди до похмілля. І найголовніше — це чудове зілля дійсно допомагає.

Курячий бульйон корисний при застудах і вірусних захворювання, при проблемах зі шлунком і стравоходом і при багатьох інших хворобах. Сьогодні «Зі Смаком» пропонує вам рецепт ідеального і дуже корисного курячого бульйону, який швидко поставить вас на ноги!

 

Інгредієнти для рецепта

 

Курка – 1 шт.

Вода – 3,5–4 л

Цибуля – 1 шт.

Морква – 2 шт.

Часник – 3 зуб.

Перець духмяний – 4-5 шт.

Сіль – 1 ст. л.

Корінь петрушки – 1 шт.

Корінь селери – 1 шт.

Яблучний оцет – 1 ст. л.

 

Як приготувати

 

·  1 Покладіть в каструлю курку і очищену цибулю, залийте інгредієнти водою і додайте оцет. Доведіть воду до кипіння, зніміть піну, яка утворилася і зменшіть вогонь до мінімуму.

·  2 Покладіть у воду залишилися інгредієнти і варіть бульйон 2-3 години. Чим довше він буде нудитися, тим краще.

·  3 Дістаньте овочі і курку, процідіть бульйон і поверніть в нього курку.

·  4 Заправити бульйон можна локшиною, білою квасолею, звареним круто яйцем і зеленню.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.