Курячі відбивні з фаршу – рецепт приготування

Відбивні – універсальне блюдо, на яке, втім, необхідно витратити певну кількість часу. Пропонуємо трохи схитрувати і приготувати відбивні не в зовсім класичному значенні цього слова. Відбивати нічого не доведеться, тому що використовувати будемо фарш, а далі вже діяти за звичною схемою.

Ледачі відбивні до смаку абсолютно ідентичні з класичними. Фарш можете використовувати будь-який, присмачуючи його різними добавками: спеціями, соєвим соусом, дрібно нарізаними овочами (цибуля, болгарський перець), манкою… Загалом, є де розгулятися, але тут вже дивіться, ризикуєте отримати котлети, соковиті і пишні!


Інгредієнти для рецепта


курячий фарш – 700 г

Пшеничне борошно – 5 ст. л.

сіль – 1 ч. л.

Соняшникова олія – 6 ст. л.

Чорний перець (мелений) – 0,2 ч. л.

яйце – 3 шт.


Як приготувати


·1 Фарш викладіть в глибоку миску, додайте перець, сіль, ретельно перемішайте. Зліпити масу в кого і кілька разів вдарте його про робочу поверхню.

·2 В окремій мисці збийте яйця, додавши дрібку солі і улюблені спеції за бажанням.

·3 Мокрими руками сформуйте з фаршу кульки завбільшки з невелике куряче яйце. Дошку подпиліть борошном. З кульок зробіть коржики товщиною приблизно 0,5 сантиметра. Обваляйте кожну в борошні, потім занурте в збиті яйця і обсмажте з обох сторін під кришкою.

·4 Готові відбивні викладете на блюдо, застелене паперовим рушником, щоб видалити надлишок олії.

Дуже зручне блюдо: приготував на вихідних з запасом – в найближчі пару вечорів залишається дбати лише про те, чим відбивні гарнірувати. Спробуйте і здивуєте новинкою друзів!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.