Курячі стейки з яблуками – рецепт приготування

Те, що м’ясо не поєднується з фруктами – древній кулінарний міф. І, якщо ви схильні до нього вірити, «З Смаком» поспішає ознайомити дорогого читача з новеньким рецептом курячих стейків з яблукамипід карамельної скоринкою.

Блюдо на манер курячих відбивних з ананасом, але з нашими рідними яблучками, які знайдуться в кожному будинку цілий рік. Поєднання ніжного білого м’яса з яблучною кислинкою і солодкістю меду – феєрія смаку, яка запам’ятається самому розпещеному гурме. Варто спробувати!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 300 г

бекон – 60 г

яблуко – 1 шт.

Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.

Куркума – 1 трісок.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

сіль – 0,25 ч. л.

орегано – 0,5 ч. л.

Соєвий соус – 1 ст. л.

соус чилі – 1 ст. л.

мед – 1 ст. л.

Оливкова олія – 2 ст. л.

паприка – 1 ч. л.


Як приготувати


·  1. Куряче філе злегка відбийте.

·  2. Змішайте соняшникову олію з сіллю, перцем, орегано, куркумою. Замаринуйте в суміші, що вийшла м’ясо.

·  3. Поки філе просочується прянощами, очистіть яблука. Потім наріжте їх кільцями, і за допомогою чарки або кришки від пластикової пляшки видаліть серцевину.

·  4. Обсмажте грудинки з двох сторін, потім обмотайте кожен шматочок смужками грудинки.

·  5. Викладіть грудку в змащену маслом форму для запікання, зверху викладе яблучні кільця.

·  6. Змішайте соєвий соус, соус чилі, мед, оливкова олія і паприку. Отриманою суміш полийте грудки з яблуками.

·  7. Надішліть форму для запікання в духовку, розігріту до 200 градусів на 15 хвилин. Можна насолоджуватися.

Оригінальний спосіб запікання курячої грудки напевно сподобається і вашим друзям, тисніть «Поділитися»!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.