Курячі шлунки по-корейськи – рецепт приготування покроковий з фото

Корейські страви користуються у нас великою популярністю. Практично всі люблять морквину і буряк по-корейськи. Ми хочемо поділитися з вами ще одним чудовим рецептом, який прийшов до нас з цієї країни.

Курячі шлунки по-корейськи – рецепт приготування покроковий з фото

Курячі шлуночки по-корейськи – це дуже незвичайне і смачне блюдо, спробувавши яке ваші рідні попросять добавки. Урізноманітніть свій раціон і приготуйте курячі шлунки вже сьогодні.

Інгредієнти для рецепта

  • Курячі шлунки – 1 кг
  • Цибуля – 3 шт.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Соняшникова олія – 2 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Сіль – за смаком

Як приготувати

·  1) Очистіть шлунки від плівки і відваріть. Для цього вам буде потрібно приблизно 1,5 години.

Очистіть шлунки від плівки і відваріть

·  2) Готові шлуночки наріжте тонкими пластинами.

Готові шлуночки наріжте тонкими пластинами.

·  3) Лук обсмажте на олії. Очистіть часник і пропустіть його через прес.

Лук обсмажте на олії

·  4) До нарізаних шлунків додайте цибулю, часник, соєвий соус і оцет. Всі інгредієнти посоліть, поперчіть і перемішайте.

·  5) Покладіть блюдо в холодильник. Залиште його на 5-6 годин, щоб дати можливість шлункам гарненько замаринуватися.

Курячі шлунки по-корейськи — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Поділіться рецептом зі своїми подругами, щоб вони теж змогли оцінити шедеври корейської кухні!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.