Курячі шлунки по-корейськи – рецепт приготування

Корейські страви користуються у нас великою популярністю. Практично всі люблять морквину і буряк по-корейськи. Ми хочемо поділитися з вами ще одним чудовим рецептом, який прийшов до нас з цієї країни.

Курячі шлуночки по-корейськи – це дуже незвичайне і смачне блюдо, спробувавши яке ваші рідні попросять добавки. Зробіть свій раціон і приготуйте курячі шлунки вже сьогодні.


Інгредієнти для рецепта


курячі шлунки – 1 кг

Цибуля – 3 шт.

часник – 2-3 зуб.

Соєвий соус – 4 ст. л.

оцет – 1 ст. л.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Очистіть шлунки від плівки і відваріть, для цього вам буде потрібно приблизно 1,5 години.

·  2. Готові шлуночки наріжте тонкими пластинами.

·  3. Лук обсмажте на олії. Очистіть часник і пропустіть його через прес.

·  4. До нарізаним шлункам додайте цибулю, часник, соєвий соус і оцет. Всі інгредієнти посоліть, поперчіть і перемішайте.

·  5. Надішліть блюдо в холодильник. Залиште його на 5-6 годин, щоб дати можливість шлункам гарненько замаринувати.

Вітаємо, ласощі з курячих шлунків готово! Сподіваємося, що це оригінальне блюдо вам сподобається.Поділіться рецептом зі своїми подругами, щоб вони теж змогли оцінити шедеври корейської кухні!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.