Курячі шашлички з соусом – рецепт приготування

Курячі шашлички в духовці – досить побите блюдо, але його можна подати по-новому. Ось і ми вирішили скористатися чудовою ідеєю і приготували пікантний арахісовий соус до запеченого філе.

Виходить на подив ароматне блюдо з освіжаючою ноткою. Щоб соус вийшов насиченим, в нього слід додати бульйон, заготовлений про запас в процесі варіння філе для улюбленого салату.


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 1 кг

Мелісса – 0,25 Пуч.

зіра – 1 ч. л.

коріандр – 1 ч. л.

сіль – за смаком

арахіс – 500 г

Лук-шалот – 50 г

часник – 2 зуб.

імбир – 10 г

Курячий бульйон – 0,5 скл.

Тростинний цукор – 2 ст. л.

Цибуля – 1 шт.


Як приготувати


·1 Надішліть в чашу блендера крупно нарізану цибулю, зіру, сіль, 2 гілочки меліси і коріандр. Все добре перемішайте.

·2 Куряче філе наріжте шматочками середнього розміру, змішайте з цибулевої сумішшю і відправте в холодильник на 8 годин. Залийте водою шпажки, також залиште на 8 годин, щоб під час приготування вони не підгоріли.

·3 В блендері подрібніть підсмажений арахіс. Окремо подрібніть цибулю-шалот, часник і ще 2 гілочки меліси, додайте імбир. Потім змішайте ці інгредієнти, додавши бульйон, тростинний цукор і сіль. Соус готовий.

·4 Філе нанизати на шпажки. Деко застеліть пергаментом, викладіть зверху шашлички. Запікайте при 200 градусах протягом 30-35 хвилин. Подавайте з арахісовим соусом.

Оригінальна закуска для святкового столу готова. Дивуйте своїх гостей небанальними стравами і діліться з друзями найцікавішими рецептами!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.