Курячі сердечка в томатному соусі – рецепт приготування

Курка – фактично безвідходна річ. Всі частини тушки придатні для приготування різних страв. Давайте поколдуем над курячими сердечками!

У приготуванні «сердечного» вечері одні плюси: швидко, дешево, смачно, ситно і гостям подати не соромно. Неповторний вишуканий смак курячим сердечка надає томатний соус з додаванням ароматних прянощів.


Інгредієнти для рецепта


куряче серце – 1 кг

Соняшникова олія – 3 ст. л.

Томатний соус – 100 мл

петрушка – 1 Пуч.

часник – 5 зуб.

коріандр – 1 ч. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Підготуйте серця: промийте, зріжте все білі жилки, видаліть згустки, якщо є.

·  2. Смажте серця на добре розігрітій олії в сковороді протягом 10 хвилин. Коли зовнішній шар сердечок схопиться, приправте їх меленим коріандром, посоліть і поперчіть за смаком.

·  3. Влийте томатний соус (відмінно підійде «Краснодарський», можна інший на ваш смак) і смажте ще 25 хвилин, періодично помішуючи. Часник пропустіть через прес і додайте до сердець за 5 хвилин до закінчення смаження.

·  4. Подавайте сердечка гарячими, щедро посипавши ароматної петрушкою. Смачного!

Хто б міг подумати, що вийде таке смачне блюдо з субпродуктів, яке до того ж ще й швидко готується.Сподобався рецепт? Швидше діліться ним з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.