Курячі роли з чорносливом в беконі — Рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 3
Курка М’ясо

Ми знову повертаємося до курки як до основного інгредієнта багатьох сучасних страв: швидкість приготування, універсальність, смакові якості і доступність — ось основні аспекти, з-за яких куряче м’ясо потрапляє на наш стіл. Не стане винятком і цей рецепт.

Відразу хочемо звернути вашу увагу на те, що чорнослив, який є в цьому рецепті, зробить куряче м’ясо ніжним і чудово відтінятиме смак. А бекон дасть хрустку скоринку, від цього блюдо придбає вишуканість. Не будемо зволікати і приступимо до приготування.


Інгредієнти для рецепта


Курячий фарш — 300 г

Бекон — 100 г

Хліб — 75 г

Молоко — 100 мл

Чорнослив — 100 г

Волоські горіхи — 50 г

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Замочіть хліб у молоці, потім відіжміть і перемішайте з курячим фаршем. Повинна вийти однорідна маса, поперчіть і посоліть її.

·  2 Волоські горіхи подрібніть в блендері або дуже дрібно накришити. Чорнослив теж наріжте дрібно, а потім змішайте з горіхами.

·  3 Розділіть підготовлений фарш на 6 частин, розкачати в коржі і покладіть на них начинку, потім сформуйте котлетки.

·  4 Наріжте бекон смужками і оберніть ними кожну котлетку. Викладіть готові роли у форму для запікання.

·  5 Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте роли запікати приблизно на 40-45 хвилин. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.