Курячі поп’є – рецепт приготування

Якщо вас зацікавило назва страви, то поспішаємо розповісти, що поп’є – це такі апетитні мішечки з м’яса з начинкою. Начинити їх можна чим завгодно: сиром, грибами, овочами, улюбленої відвареної крупою.

Сьогодні «З Смаком» покаже, як приготувати ті самі поп’є з курячих стегенець. В серединку ми поклали рис, гриби і копчену грудинку, а в підсумку отримали дивовижне блюдо 2 в 1 – гарнір і м’ясну закуску.


Інгредієнти для рецепта


куряче стегно – 5 штук.

свиняча грудинка – 200 г

Цибуля – 1 шт.

Мал – 180 г

Лісні гриби – 150 г

Соняшникова олія – 2-3 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Гриби відваріть до готовності, рис до напівготовності.

·2 З стегон витягніть кістку, потім злегка відбийте м’ясну частину, посоліть і поперчіть.

·3 Грудинку і цибулю наріжте кубиками. На рослинному маслі обсмажити цибулю до прозорості, потім додайте копчену грудинку, готуйте, помішуючи, протягом 2-3 хвилин.

·4 Додайте в сковороду нарізані гриби і готуйте близько 10 хвилин. Потім викладіть рис, посоліть, поперчіть, перемішайте і млоїте ще 1-2 хвилини.

·5 На шматочки м’яса викладіть по 2 ст. л. начинки, сформуйте мішечки-поп’є і заколіть зубочистками.

·6 Викладіть вироби в змащену форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

поп’є виходять соковитими, поживними і дуже ароматними завдяки лісових грибів. Будьте впевнені, таке блюдо гості розхапають в першу чергу. Тому радимо рецепт зберегти і спробувати приготувати до найближчого свята!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.