Курячі оладки — рецепт приготування

Кожна господиня знає, як приготувати млинці по-особливому. Це легке і повітряне блюдо відбувається з слов’янської кухні. За часів Київської Русі вона мала різні, але схожі за звучанням назви, але один і той же рецепт. Він залишався незмінним незалежно від села, в якому готували страву. Обов’язковими його состоявляющімі були яйця і масло, але «З Смаком» підкаже, як приготувати млинці на кефірі без яєць.


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе — 500 г

Пшеничне борошно — 100 г

Твердий сир — 100 г

кефір — 100 мл

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком


Як приготувати


·  1. Змішайте кефір з борошном, сіллю і перцем. Додайте подрібнений сир з куркою і знову змішайте.

·  2. Викладайте суміш на розігріту сковорідку з олією невеликими порціями, щоб вона не розповзлася.Обсмажуйте з обох сторін до тих пір, поки оладки не зарум’яниться.

Оладки з курячого філе простіше назвати котлетами, але через особливого тесту приготування страви нагадує, скоріше, обсмажування курки в клярі. Назва «курячі оладки» закріпилося вже давно, тому ми не маємо права його змінювати. На сніданок краще готувати оладки з кабачків або бананів. Обов’язково поділіться з нами вашими враженнями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.